Om os

Om Jan Gregersen
Civilingeniør, Ph.D.

Jeg er civilingeniør og ph.d. med speciale hydrologi, hydraulik, programmering, samt udvikling numeriske modeller. Qua mit lange karriereforløb, spænder mine kompetencer vidt, men uden at jeg har nogen specifik præference for hvad jeg helst vil arbejde med. Det handler om at omfavne de udfordringer, som den næste opgave indebærer, uanset hvad det måtte handle om. Jeg værdsætter faglig samspil med samarbejdspartnere, og bidrager til en uformel og god stemning, som bidrager til fælles motivation og lyst til at tackle udfordringerne.

Kompetencer   Projekter   PublikationerOm Jacob Gudbjerg
Civilingeniør, Ph.D.

Jacob Gudbjerg har over 15 års erfaring som softwareudvikler og softwarearkitekt for projekter relateret til udvikling af hydrauliske og hydrologiske numeriske modeller, hydrologiske tidsserier, og vandinformationssystemer. I løbet af de seneste år har han udviklet flere kort-baserede web-systemer, der viser og håndterer hydrologiske data.

Yderligere har Jacob Gudbjerg stor erfaring inden for avanceret modellering af grundvand/overfladevand og forureningstransport.
Jacob Gudbjerg CV (PDF)